Zin in pizza?

Met een pizzasteen bak je betere pizza’s!

Zin in pizza?

Met een pizzasteen bak je betere pizza’s!

Pizza voor echte mannen
Pizza voor echte mannen
6 april 2018 om 12:19

Zijn de vrouwen eindelijk een keer de deur uit voor een beautyavond? Dan is dit het moment om je vrienden eens over de vloer te laten komen voor een ultieme mannenavond. Wat is er een betere combinatie dan vrienden, voetbal en een koud biertje? En dit allen onder het genot van een verse pizza met knapperige …

Lees meer ›
06
Pizza met pesto en spinazie
Pizza met pesto en spinazie
6 april 2018 om 11:38

Heb jij je ook voorgenomen om je dit jaar niet meer te laten verleiden door al het lekkers dat er tegenwoordig tijdens de reclames voorbij komt? Dit is een heerlijk pizza recept dat aansluit bij alle goede voornemens die er gedurende de laatste dagen van het oude jaar zijn opgesteld. Dit recept maakt namelijk gebruik van ingrediënten die caloriearm zijn. Handig voor alle late night cravings tijdens het diëten. Pizza met pesto en spinazie Rating: 5 Prep Time: 30 minutes Cook Time: 5 minutes Ingrediënten Kant-en-klaar deeg Potje groene pesto Twee rode uitjes Rode paprika Bolletje mozzarella, het liefst buffalo..

Lees meer ›
06
Pizzadeeg Jamie Oliver
Pizzadeeg Jamie Oliver
6 april 2018 om 11:11

Als het om recepten gaat die je gemakkelijk en snel kan maken is Jamie Oliver altijd een van onze favorieten. Hierbij een simpel en snel te maken recept voor pizzadeeg Pizzadeeg kan je het beste maken met Italiaans vloem tip ´00`. Deze bloem is net iets fijner dan gewone bloem en geeft het uiteindelijke deeg een mooie gladde textuur. De bloem is vaak te verkrijgen bij speciaalzaken of gewoon in de supermarkt. Pizzadeeg Jamie Oliver Rating: 4 Prep Time: 60 minutes Ingrediënten 1 kilo wit broodmeel van harde tarwe of Italiaanse bloem tipo ‘00’ of 800 g wit broodmeel van..

Lees meer ›
06
Kinderpizza recept
Kinderpizza recept
6 april 2018 om 09:03

Is jouw kind bijna jarig en zit je met de handen in het haar wat er dit jaar weer gemaakt worden voor het kinderfeestje? Dan is de kinderpizza de perfecte manier om ervoor te zorgen dat de kinderen op een leuke manier toch nog wat vitamientjes binnenkrijgen op zo’n dag vol snoepjes en stukjes taart. Kinderpizza recept Rating: 5 Prep Time: 25 minutes Ingrediënten 1 pak Koopmans Pizza Compleet Fles passate di pomodoro Geraspte kaas 2 cherrytomaatjes Een kwart groene paprika Een kwart gele paprika Een kwart rode paprika Een champignon Instructies Maak het deeg klaar zoals op het pak..

Lees meer ›
06
Pizzasteen voor heerlijke pizza’s
Pizzasteen voor heerlijke pizza’s
5 april 2018 om 16:14

Misschien heeft u er wel eens van gehoord. De pizzasteen! Maar wat is een pizzasteen nou eigenlijk? Met een pizzasteen bakt u de lekkerste pizza’s in uw oven of barbecue. De steen haalt vocht uit het deeg en zorgt er zo voor dat het deeg lekker krokant wordt en de pizza goed gaar. Wilt u ook eens een pizzasteen uitproberen? Bestel dan een pizzasteen via Pizza-steen.nl.Misschien heeft u er wel eens van gehoord. De pizzasteen! Maar wat is een pizzasteen nou eigenlijk? Met een pizzasteen bakt u de lekkerste pizza’s in uw oven of barbecue. De steen haalt vocht uit..

Lees meer ›
05