Zin in pizza?

Met een pizzasteen bak je betere pizza’s!

Zin in pizza?

Met een pizzasteen bak je betere pizza’s!

Pizzasteen voor heerlijke pizza’s
Geplaatst in Pizza
Pizzasteen voor heerlijke pizza’s

Misschien heeft u er wel eens van gehoord. De pizzasteen! Maar wat is een pizzasteen nou eigenlijk? Met een pizzasteen bakt u de lekkerste pizza’s in uw oven of barbecue. De steen haalt vocht uit het deeg en zorgt er zo voor dat het deeg lekker krokant wordt en de pizza goed gaar. Wilt u ook eens een pizzasteen uitproberen? Bestel dan een pizzasteen via Pizza-steen.nl.Misschien heeft u er wel eens van gehoord. De pizzasteen! Maar wat is een pizzasteen nou eigenlijk? Met een pizzasteen bakt u de lekkerste pizza’s in uw oven of barbecue. De steen haalt vocht uit het deeg en zorgt er zo voor dat het deeg lekker krokant wordt en de pizza goed gaar. Wilt u ook eens een pizzasteen uitproberen? Bestel dan een pizzasteen via Pizza-steen.nl.

Dunne pizzasteen
De dikte van een pizzasteen is van groot belang. Wanneer een pizzasteen te dik is, zal de lucht niet goed door de steen kunnen komen. Hierdoor blijft het deeg zacht en wordt de pizza niet knapperig. Een dunne pizzasteen is hierdoor meer geschikt. De warme lucht kan hierdoor goed door de steen heen. De warme lucht zorgt ervoor dat de bodem goed gaar wordt en de pizza lekker krokant. Bent u op zoek naar een dunne pizzasteen? Bestel dan een pizza steen van Pizza-steen.nl. Onze pizzastenen zijn slechts 1 cm dik.

Pizzasteen onderhouden
Een pizzasteen is super makkelijk te onderhouden. Het enige wat u hoeft te doen is de steen na het bakken laten afkoelen en de restjes er afpoetsen. Let op: spoel de pizzasteen niet af met water. Dit blijft namelijk in de steen zitten en hierdoor kan de steen breken wanneer u deze weer warm maakt.

Pizzasteen gebruiken
Een pizzasteen is gemakkelijk te gebruiken. Hieronder ziet u hoe u de pizzasteen kunt gebruiken:

  • Verwarm de oven of barbecue goed voor
  • Plaats de pizzasteen tijdig, zodat deze goed warm kan worden in de BBQ of oven
  • Zorg ervoor dat de pizzasteen goed op temperatuur is
  • Als de pizzasteen op temperatuur is strooi dan wat bloem op de pizzasteen
  • Plaats uw zelfgemaakte of kant en klare pizza in de oven of BBQ op de pizzasteen
  • Wacht ongeveer 10 minuten tot de pizza gaar en mooi krokant is
  • Haal de pizza uit de oven of BBQ
  • Geniet van uw heerlijk zelf gebakken pizza!
— Laura
5 / 4 om 16:14
05