Zin in pizza?

Met een pizzasteen bak je betere pizza’s!

Zin in pizza?

Met een pizzasteen bak je betere pizza’s!

Shop

Pizzasteen 23cm + gratis knoflookroller
€ 17.55
Pizzasteen 33cm + gratis knoflookroller
€ 22.55
Pizzasteen 36cm + gratis knoflookroller
€ 29.95
Pizzasteen 38cm + gratis knoflookroller
€ 24.95
Actie pakket pizzasteen 33cm + pizzasnijder
€ 26.50
Actie pakket pizzasteen 38cm + pizzasnijder
€ 28.95
Pizzasteen rechthoekig
€ 39.95


Combimagnetron, Whirlpool, JT378SL

€ 359.00
0 van 5
SKU: 8ef0ab0d6dbf
Categorie: Pizza bakblikken

Productbeschrijving

  • Jet Stream systeem: hete lucht Dit is het revolutionaire Whirlpool-systeem voor voedselbereiding met behulp van een ventilator, waardoor hete lucht gelijkmatig rondom het voedsel wordt verdeeld, zodat het perfect wordt bereid. Met de combinatie van de ventilator en magnetrongolven, kunt u in slechts 25 minuten schitterende taarten of grote braadstukken bereiden.
  • Jet Stream systeem: dezelfde resultaten als in een traditionele oven, maar dan in een recordtijd!
  • Crispfunctie Met de unieke en gepatenteerde Crispfunctie kunt u in zeer korte tijd gerechten bereiden met een mooie bruine bovenkant en met een knapperige bodem. De Crisptoets activeert 3 warmtebronnen: de magnetrongolven verwarmen het gerecht, de grill zorgt voor een bruine bovenkant en de Crispplaat zorgt voor een knapperige bodem. De speciale Crispplaat verhit zeer snel tot 210°C waardoor de Crispplaat tot een bakpan wordt. Bovendien is de Crispplaat voorzien van een speciale coating waardoor ze zeer makkelijk te reinigen is. Gewoon even onder de waterkraan houden en de Crispplaat is weer schoon! Tal van gerechten kunnen niet meer mislukken dankzij de Crispfunctie: een heerlijke pizza, een flinke appeltaart, een krokant gebakken kip of zelfs ham & eggs.
  • Jet Defrost Met de Jet Defrost functie ontdooit u in een recordtijd, 7 maal sneller dan in een klassieke magnetron. Bijvoorbeeld 500 g gehakt ontdooit u met de Jet Defrost functie in slechts 2 minuten (normale ontdooitijd in een magnetron is 14 minuten). Jet Defrost biedt de juiste techniek voor een uitzonderlijk snel en gelijkmatig ontdooiresultaat zonder het beruchte effect van verkleuring (reeds garend voedsel) en/of slecht ontdooid voedsel. Laat het ontdooide product nog even staan alvorens tot verdere bereiding over te gaan.
  • Quartzgrill: voor heerlijk knapperige gerechten. De hoog vermogen grill kan zonder voorverwarmen ingeschakeld worden en zorgt voor heerlijk knapperige gerechten met een goudbruine bovenzijde. Omdat de grillelementen zeer warm worden, reinigen ze zich weer vanzelf.

Belangrijkste kenmerken

Type: Combimagnetron Besturing: Elektronisch
Inhoud (L): 31
Draaiplateau diameter (mm): 360 Jet Stream hete lucht 50/250°C
Jet Start: razendsnel opwarmen
Jet Defrost: supersnel ontdooien Opwarmen Quick Heat functie
Type deur: Neerklapbaar
Afmetingen: HxBxD (mm): 490x380x541
+WHIRLPOOL Digitale timer Kinderbeveiliging Crispplaat Recepten

Overige kenmerken
Vermogensstanden: 8 Magnetronvermogen
(W): 1000 Grill vermogen (W): 1200 Gewicht apparaat (kg): 29,48

Extra informatie
Merk: Whirlpool

Gerelateerde producten

KAISER Bakblikkenset voor pizza en patat 2-delig

Pizza bakblikken KAISER Bakblikkenset voor pizza en patat 2-delig € 19,99

WMF Pizzasnijder PROFI PLUS

Pizza bakblikken WMF Pizzasnijder PROFI PLUS € 17,95
Pizzasnijder PROFI PLUS van WMF. Roestvrij Cromargan®-edelstaal 18/10, mat. Groot scherp deegwiel voor het snijden van pizza of van hartige taart op de bakplaat. Door het draaien van het wiel voorkom je krassen op de bakplaat. De handgreep heeft een vingerbescherming. Met de pizzasnijder kun je ook net gerezen pastadeeg in porties verdelen.